måndag 16 mars 2009

måndag igen

mina veckorverkarbarabestå av måndagar och fredagar nuförtiden. jösses så dagarna går när det vankas vår, swisch så har en hel vecka gått.

igår var det vägning:) upp på vågen och jag höll tummarna att jag skulle väga under 80 kilo och vågen bläddrade sakta sakta uppåt och stannade på... 78,8!!! wohooo jag har klarat mitt första delmål! jag har kommit en bra bit in på min nästa målavklaring också. jag är så glad för dessa 9 kilo som jag har tappat på de här 3 veckorna. det är ju verkligen magiskt det här med slimsopporna. nu kör jag 9 kilo till och sedan är jag klar och jag hoppas att det inte drar ut så hemskt på tiden dom sista 9 kilona.

i helgen har vi haft besök av svärisarna och dom är ju bara så underbara. vad jag älskar dom! jag som är van med min knäppa oanpassade och fruktansvärda mamma blir så glad när jag träffar människor med hjärtat på rätt ställe. jag har lagat god mat till dom, en fantastiskt god hemgjord pizza på fredag kvällen. jag tog en kycklingoppa och kryddade med santa marias nya krydda som finns, wasabi sesamfrö. jag njöt som vanligt av att dom andra uppskattade maten och tyckte tt min soppa var god. på lördagen gjore jag en härlig fläskfilégryta med senap och dragonsås och till det en potatigratäng med massor av vitlök.

nu slutar jag snart jobbet. måste skynda mig hem och packa packning till lillkillen om åker till pappa efter dagis direkt. storbarnen dom kommer hem efter skolan och blir inte hämtade förrän ikväll. tänkte hinna sova sött också. men när jag vaknar så är det dag för mätning!

tjipp

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis!
Du har nått ditt första delmål och det är ju superbra.......du ska se att dina sista 9 dom plockar du plättlätt....

Ha en underbar vecka det är du värd!