fredag 13 mars 2009

fräcka fredag

eller fräck och fräck det är iallafall fredag. jobbade inatt men känner mig väldigt pigg så jag tror jag hoppar min skönhetssömn en aning och kör på idag. idag kommer svärisarna och hälsar på så jag hade tänkt att städa iordning lite här och visa mig och huset från den allra bästa sidan :)

inatt har jag bara surfat tatueringsmotiv. jag kanske kanske kanske har en möjlighet att få tatuera mig den 10 april hos en bra tatuerare. jag har ju tyckt det vrit så svårt at tkomma till skott då jag itne vill fläka upp mg för vem som helst. den här tatueraren har nyss nålat mina vänner och det blev yberschnyggt så får jag tid hos honom den 10 april så säger jag jippy jättehögt.

jag hade tänkt mig en hund på foten men vad tiden har lidit så har jag nog nu bestämt mig för en blomsterranka på sidan av ankeln som sträcker sig fram på fotryggen. jag kilar ju mest som alltid omkring barfota så det skulle passa toppen att ha en smyckning där. dessutom blir det ett ställe som jag kan se på utan att använda spegel :) jag vill ju njuta av den alltid.

med slimsopporna går det så toppen. igår fick jag en missblandning på jobbet av chokladen, jösses vad äckligt, det måste varit något fel på den för plötsligt låg ett lager på 1 cm som smakade som upplöst sågspån. smaskens... NOT! sen ser jag fram emot en ledig helg och vägning på söndag. vad spännande det ska bli med en vägning nu och jag ser så mycket framemot det.

nåväl, nu fortsätter städning på min fräcka fredag. tack för kommentarer tjejer jag har inte riktigt fnulat ut hur jag svarar på kommentarerna men snart kan jag det också och då återkommer jag :)

tjipp!

1 kommentar:

Weronica sa...

Härligt tjejen att du ligger på topp=)
Ja att gadda sig är otroligt skojj iaf om man blir nöjd med resultatet efteråt.....
Väntar med spänning på ditt resultat på söndag....det blir säkert toppen.

Kämpa på vidare nu du är såååå duktig!