onsdag 25 februari 2009

3e dagen går till sitt slut

ja då är den 3e dagen snart slut. den tredje dagen är alltid uthängd att vara den värsta när man börjar på en slimkur. det är på den tredje dagen som glykogenlagret håller på att tömmas och ketosen har inte riktigt börjat än med alla de goda fördelarna man får av den i en sådan här slimningkur. men jag måste faktiskt tillstå att min 3e dag har varit lysande. jag har mått toppen, prima, friskmört.

men... dagen igår var vidrig. så nu är dag två utnämnd av mig som den värsta. jag hade ont i huvudet, kände mig svimfördig och hur yr som helst. uscha buscha vad jag kände mig galet galen hela dagen. jag var så glad att jag var ledig igårnatt. så skönt att bara vara hemma och slappa när kroppen håller på att vara så galen iom inställningen till slimkuren.

kombinerat med att gårdagen var den värsta dagen i slimningskuren så var puckot som är så känd att vara dum i huvudet om möjligt ännu ännu ännu mer dum i huvudet. jag blir så trött! jag hade svårt att hålla ihop då, då när huvudvärken var grymmast. men jag tror att jag klarade av det. att jag inte tappade garden inför barnen även om jag på insidan tuggade så vansinnigt mycket fradga av ilska. det är svårt, grymt jävla skitsvårt att inte hamna i något slags försvar och smutskasta henne exakt lika mycket som hon smutskastar min älskade inför barnen. men det är bara att inse att den bekräftelsen behöver vi inte, och att rättvisan alltid segrar. om barnen inte förstår nu så kommer dom att förstå en dag. och det som känns viktigt nu är att inte falla lika lågt som henne. blä för idiotiska ex!

åter till slimningskuren. barnen har inte ens reflekterat över att jag äter soppa när dom äter vanlig middag. det är jag glad över men jag tror att det kommer att ändras imorgon när det är friluftsdag och jag inte kommer att äta av matsäcken. eller så missar dom det då också i skidivern.

jag måste säga att jag är så glatt överaskad över hur goda sopporna är. jag har provat choklad, mintchoklad, grönsak, svamp och kyckling och dom är bara så goda. vattendrickningen går toppen och jag är grymt fokuserad! vd bra jag är och vad bra det kommer att gå.

nu är det bara 6 timmar kvar till jag slutar jobbet och då är det som sagt full fart med friluftsdag med storbarnen och lillbarnet ska på dagis efter 3 dagar hemma. någonstans mellan friluftsdag och nattjobb ska jag hinna sova också. min torsdag känns redan nu fartfylld :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vera! Kul att du lämnade en rad hos mig så jag kunde hitta dig! Sundsvall...skoj! Jag kommer därifrån :)
Du är duktig som har tagit dig genom de första dagarna. Nu är det bara resten kvar och det fixar vi..eller hur?? :)

Anonym sa...

Hej Vera

Kul att vi gör detta tillsammans! Man behöver all motivation man kan få...jag länkar dig också!
MA